Ingen flytt för Zlatan enligt oddsen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I helgen bärgade Zlatan och PSG säsongens första titel när man besegrade Lyon i den franska supercupen. En match som kan ha varit Zlatans sista även om oddsen talar för att han stannar i PSG.

Under sommaren har diskussionerna varit heta om var Zlatan kommer att spela nästa säsong. En flytt tillbaka till Milan har varit det hetaste ryktet men oddsen från Unibet talar för att han bli kvar i PSG till 1,35 gånger pengarna.

Om Zlatan vänder tillbaka till Milan, som är det mest troliga om ett klubbyte blir aktuellt, så ger ett spel hos Unibet 2,00 gånger pengarna. Därefter är en flytt till Manchester United det hetaste alternativet men till relativt höga 8,00 gånger pengarna, dock känns en United-flytt inte så troligt så länge Louis van Gaal, som Zlatan har haft en del dispyter med, är kvar vid rodret. Men vem hur denna cirkus kommer att sluta.

Enligt uppgifter så kommer Zlatan att ta ett beslut redan nu i veckan.

Gå till Unibet för att betta på vilken klubb du tror Zlatan spelar i denna säsong

Zlatans klubb när transferfönstret stänger

PSG 1,35
Milan 2,00
Annan klubb 5,00
Manchester United 8,00
Real Madrid 21,00
Arsenal 31,00
Inter 31,00
Juventus 61,00
Bayern München 71,00
Chelsea 81,00

Odds från Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 augusti, 2015