?Intervinst är klart spelbart?

:ladbrokes-logo:Om vi blickar tillbaka lite ser vi att Inter, förutom Parma matchen, endast lyckats ta 2 poäng på de 4 senaste omgångarna.

Milan som leder ligan möter i denna omgången bottenlaget Brescia Calcio och är storfavoriter, detta gör att Lazios match mot Inter är extremt viktig för båda lagen.

Lazio ligger idag 3 poäng efter Milan. Skulle Lazio förlora och om vi förmodar att Milan vinner, ja då har Milan redan så här tidigt i serien 6 poäng i försprång och därtill en väsentligt bättre målskillnad.

Missa inte:
De italienska tränarna Carlo Ancelotti, Chelsea och Roberto Mancini, Manchester City tillhör favoriterna till att sparkas av sina engelska klubbar. Kolla in oddsen på Ladbrokes!

Skulle däremot Lazio vinna och därmed Inter förlora så kommer förra säsongens Seria A vinnare och för den delen Champions League vinnare tappa ytterligare mark i tabellen.

?Inter var världens bästa lag ifjol. Det är inte acceptabelt att tappa så mycket som de har gjort på bara en säsong och jag tror att vinsten senast mot Parma var den tändning de behövde. Förlorar dem mot Lazio är ligaguldet helt att glömma, om det inte redan nu är det, men dessutom börjar även Champions League platserna att se mer och mer svåråtkomliga ut. Motivation slår ofta klass och därför tycker jag att oddset 2,62 på Intervinst är klart spelbart? Säger Andreas Gillberg, :Ladbrokes: Nordenchef.

< ?php $bet_obj_array = array(24918,25237); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>