Ishockey-VM: Enkelt match för Tre kronor

Ishockey-VM fortsätter och dagen bjuder på många intressanta och heta möten. Kanada ska möta grannen USA, och det kommer att bli en prestige kamp som alltid. En ännu hetare match är Tjeckien mot Slovakien, där hemmanationen Slovakien måste vinna med tanke på att de inte har ett enda poäng i kvalomgången till slutspelet. Sen har vi självklart Sverige och Tre kronor som förhoppningvis kan ge Frankrike en lektion i Ishockey.

16:15 Tyskland mot Finland

Tyskland har gått som tåget hitintills och det ska bli väldigt intressant hur de ta sig an Finland nu på eftermiddagen. Trots att Finland är relativ stora favoriter känns det som en osäker match. Spelbolagen tror på en vinst till Finland och bästa oddsen hittar du hos bland annat :bet24: och :unibet: till 1.65 gånger pengarna. Det som är intressant det är att oddsen för en vinst till Tyskland ligger på 4.20 gånger pengarna hos :unibet:. Ett intressant och spelvärt alternativ.

Matchen sänds i tv10 men du kan även se Tyskland mot Finland live i din dator.

16:15 Kanada mot USA

Det första av dagens heta möten spelas nu direkt på eftermiddagen mellan Kanada och USA. Kanada har spelat en bra hockey hittills och har ett övertag inför mötet. USA har däremot visat upp ett vacklande spel speciellt i mötet med Sverige. Förutom matchen mot Sverige så har de tagit säkra segrar både mot Norge och Österrike. Men om de spelar som de gjorde mot Sverige kommer detta bli en lätt match för Kanada.

Kanada är också favoriter hos spelbolagen till 1.50 gånger pengarna hos _bwin: och :ladbrokes:. Betfair bjuder på övriga odds för denna match med 5.23 gånger pengarna för en oavgjord match och 5.61 för en vinst till USA.

Matchen säns i Tv6, men du kan även se Kanada mot USA live.

20:15 Tjeckien mot Slovakien

De angränsande länderna Tjeckien och Slovakien ska göra upp redan inför slutspelet. Fjolårsvinnarna Tjeckien ligger bra till har full pott än så länge. För hemmanationen Slovakien ser det sämre ut och har inte en enda poäng i kvalrundan. Det gäller för Slovakien att ta poäng i dagens match. Räkna med ett stort tryck på läktarna i denna match.

Trots hemmaplan ses Slovakien som det sämre laget och bästa oddsen för en vinst hittar du hos :bwin: till 3.20 gånger pengarna. :bwin: har även det bästa oddset för en oavgjord match till 4.60 gånger pengarna. En vinst till Tjeckien hittar du till 2.00 gånger pengarna hos :ladbrokes:.

Se matchen i Tv10 eller se Tjeckien mot Slovakien live i din dator.

20:15 Sverige mot Frankrike

Sverige kommer att möte Frankrike på kvällskvisten. Det är en match Tre kronor bör och nästan måste vinna för att säkra en plats i slutspelet. Frankrike ges inte så stora chanser att kommer längre än till kvalrundan och Sverige är stora favoriter att vinna dagens match. Det bästa oddset hittardu hos :ladbrokes: och :redbet: till 1.08 gånger pengarna. Frankrike får det tufft och bästa oddset hittardu hos :betfair: till 30.40 gånger pengarna.

Se matchen på tv6 eller se Sverige mot Frankrike live i din dator.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 maj, 2011