Ishockey-VM: Nu ska turneringen avgöras!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Ishockey-VM odds

Nu är det dags för Ishockey-VM att avgöras med bronsmatchen och finalen under söndagen. Tjeckien och USA gör först upp i bronsmatchen med nedsläpp 14:20 och sedan kommer finalen mellan Finland och Kanada att spelas vid 19:20.

Två matcher utan någon riktig favorit till medaljerna enligt oddsen från Svenska Spel. I bronsmatchen är Tjeckien knapp favorit till oddset 2.34 gånger pengarna medan ett spel på USA ger oddset 2.67. Känslan inför det mötet är att USA har en edge med tanke på Tjeckiens storförlust i semifinalen mot Kanada.

I finalen är det faktiskt Kanada som är knapp favorit till oddset 2.49 medan ett spel på hemmanationen Finland ger 2.59 gånger pengarna. Intressanta oddsen med tanke på att Kanada har varit mycket upp medan Finland har ångat på med endast en övertidsförlust, mot Sverige, under turneringens gång. Ett bet på Finland ligger när till hands för vår del.

Spännande kommer det att bli!

Final:
29/05 19:20 Finland – Kanada 2.59 – 3.85 – 2.49

Bronsmatch:
29/05 14:20 Tjeckien – USA 2.34 – 4.10 – 2.67

Till Svenska Spel

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 maj, 2022