Ishockey-VM: Tre Kronor får det svårt mot Tjeckien

Tre Kronor kommer att möta Tjeckien i dagens semifinal i Ishockey VM 2011. Efter en säker seger mot Tyskland kommer Tre Kronor att ställas mot ett hitintills obesegrat Tjeckien. Det kommer att bli en svårt match för tre Kronor, då Tjeckien spelar ett fartfyllt och smart spel. Tjeckien är också favoriter enligt spelbolagen, kolla in de bästa oddsen just nu.

Tre Kronor ställs verkligen på prov i dagen match mot Tjeckien. Försvarsspelet har sett lite svajit ut och släppte till många chanser mot Tyskland. Men med Viktor Fasth i målet känns det dock väldigt tryggt. Men Tjeckien, med Jaromír Jágr i spetsen, kommer att sätta ett hårt tryck mot det Svenska målet.

Nyckeln för Tre Kronor är att kämpa som ett lag och inte dra på sig onödiga utvisningar. Jágr är en väldigt viktig spelare för Tjeckien har har ståt för stora delar av de framgångar som Tjeckien haft i denna turnering. Trots att Jágr är en spelare som är viktig för Tjeckien måste Tre Kronor spela ett tufft men jämnt spela över hela banan. Slarv kommer att straffa laget direkt.

Se Tjeckien mot Sverige live

Kolla in de bästa oddsen för dagen match för Tre Kronor. Det bästa oddset hittar du dock hos
:eurobet:, för en vinst till Tre Kronor, till 3.75 gånger pengarna. Tjeckien spås dock vinna och bästa oddset hittar du hos :unibet: och :ladbrokes: till 1.85 gånger pengarna.

16:15 Tjeckien mot Sverige

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 maj, 2011