USA favorit i JVM-finalen mot Sverige

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Det blev svensk seger i semifinalen mot Ryssland i Junior-VM i ishockey igår. Därmed är Sverige vidare till finalen som spelas mot USA på lördag. En final som väntas bli jämn med en viss fördel till USA om man kollar på oddsen.

När ordinarie matchtid och förlängning var färdigspelad stod det fortfarande 2-2 i semifinalen mellan Sverige och Ryssland i JVM och därmed stod det klart att matchen skulle avgöras med straffar.

Förtroendet att vakta det svenska målet fick Niklas Lundström, som skötte uppgiften med den äran när han räddade samtliga skott mot mål från de ryska straffläggarna. Avgörandet kom efter att Sebastian Collberg gjort mål på sin straff. Då var Nikita Kucherov tvungen att sätta nästa straff för Ryssland, men han missade och segern samt finalplatsen blev Sveriges.

Odds inför Junior-VM-finalen

I finalen som avgörs på lördag med start 14:00 möter Sverige USA. USA som tog sig vidare från semin efter att ha utklassat Kanada.

Inför finalen är USA segertippade av spelbolagen och Betway ger oddset 2,00 för vinst till USA och 2,65 gånger pengarna för en svensk seger.

Hos Paf hittar man ännu bättre odds om man vill satsa på Sverige, där betalas 1,95 för seger till USA, 4,5 för oavgjort och 2,90 gånger pengarna om Sverige vinner. Samma odds finns även hos Unibet

Bronsmatch mellan Kanada Ryssland

I bronsmatchen mellan Kanada och Ryssland är Kanada favoritlaget hos spelbolagen. Unibet betalar 1,8 gånger pengarna för vinst till Kanada, 4,8 för oavgjort och ger oddset 3,15 för seger till Ryssland.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 januari, 2013