Jämna matcher att vänta

:ladbrokes-logo:Spelar den från Manchester City inlånade supertalangen John Guidetti från start i BP? Kan Kalmar FF vända den negativa trenden? Det är två av frågorna som vi kommer få svar på under dagens två allsvenska matcher. Ladbrokes tror på två jämna möten.

Brommapojkarna-Gefle 2,15-3,20-3,30

Supertalangen Guidetti äntligen i spel för BP, och han kan bli en joker för dem. Inhopp senast och framspelning till Guterstams matchavgörande mål. BP har en del potential men måste bli vassare framåt. Ny matta lagd på Grimsta IP, vilket bör gynna deras anfallsspel.

Gefle är inne i en tung period nu och har fått klara sig med en tunn trupp pga. skadeproblem. Här blir det tufft, tight och mycket kamp. Första målet extra viktigt då båda lagen trivs med ett kontringsspel. Kryss.

GAIS-Kalmar FF 2,60-3,20-2,60

Kalmars kris förvärrades ytterligare efter tung 0-3 hemma mot AIK. Kalmar är en gåta, då de har ett starkt lag på pappret, mer eller mindre intakt från höstsäsongen som de gjorde så bra. Främst är det defensiven som inte håller, har åldern hunnit ikapp vissa av spelarna?

Gais har som vanligt varit en one-man show och neutraliseras Wanderson är mycket vunnet. Jämn match på förhand.