Jämna möten i kvällens SM-slutspel i ishockey

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I den andra omgången av kvartsfinalerna i SM-slutspelet tar Frölunda emot Luleå hemma och HV71 gästar Linköping i kväll. Två jämna möten att vänta om man kollar på oddsen.

Linköpings HC – HV71

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 2,75 – 3,80 – 2,25 (betway)

HV71 kommandot i kvartsfinalsserien genom att besegra Linköping med hela 6-0. I det andra mötet, som spelas under fredagen, har Linköping chansen att utjämna till 1-1 i matcher vilket kan behövas efter stjärnsmällen i det första mötet. Man kommer även att få göra det utan stjärnan Calle Söderberg som är avstängd samt att det är osäker om Mattias Weinhandl kommer till spel.

Kollar man på oddsen är Hv71 knapp favorit till 2,25 gånger pengarna hos Betway, trots Linköpings avbräck. Ett spel på Linköping som vinnare ges oddset 2,75 gånger pengarna av spelbolaget.

Frölunda HC – Luleå HF

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 2,40 – 3,80 – 2,55 (betway)

Det första kvartsfinalsmötet mellan Frölunda och Luleå blev en mycket het tillställning, med mycket fysiskt spel, vilket vi även kan förvänta oss i dagens match i Scandinavium i Göteborg. Kollar man på oddsen från spelbolaget Betway har vi ett jämnt möte att vänta. Spelbolaget ger 2,40 gånger pengarna för en hemmaseger till Frölunda och 2,55 gånger pengarna om Luleå tar sin andra raka i denna kvartsfinalsserie.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 mars, 2013