Jämna odds inför kvällens rysare mot Italien

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Italien - Sverige

Efter Sveriges 1-0-seger mot på Friends Arena har oddsen ändrats från att Italien var storfavoriter till nästan 50/50.

Spelbolaget Unibet gav inför det första mötet på Friends Arena hela 3,50 om Sverige skulle gå vidare till VM och låga 1,30 om Italien skulle gå vidare. Odds som var helt logiska då Italien inte missat ett VM sedan 1958 samtidigt som Sverige inte besegrat Italien under 2000-talet. Men efter att Sverige vunnit det första mötet med 1-0 så har oddsen ändrats rejält.

Ett bet på att Sverige går vidare ger just nu 1,92 hos Unibet samtidigt som ett spel på Italien ger 1,88 gånger pengarna. Italien är fortsatta favoriter men det är väldigt knappt. Unibet ger därmed Italien 50,53 procents chans att gå vidare och Sverige 49,47 procent. Så detta möte är fortfarande vidöppet om vi ska tro spelbolagens oddssättare.

Kolla in alla oddsen på Italien – Sverige här

Gå till Unibet för att betta på Italien – Sverige

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 november, 2017