Januariturnén: Sverige – Finland

Söndagen den 10 januari har det blivit dags för Sveriges andra match på januariturnén. Då första landskampen mot Estland inte blev den succé man hoppats på, lär man kämpa för en mer ärofylld match i mötet med Finland. Oddsen är jämna, men Sverige hålls som favorit av spelbolagen.

Avspark: Sön kl 15:45
TV: TV4
Odds: 2,40 – 3,10 – 3,00

Odds från Unibet

I första matchen på januariturnén möttes Sverige – Estland och spelbolagen höll Sverige som klar favorit. Det var dock första matchen på ett par månader för det svenska landslaget, vilket märktes då svenskarna fick det tufft. Estland tog ledningen i andra halvlek men Mikael Ishak kvitterade till 1-1, vilket även blev matchresultatet.

Kerim Mrabti skadad

Inför matchen mot Finland lär Erik Hamrén göra en del ändringar i laget, men under fredagseftermiddagen hade ännu ingen officiell startelva presenterats. Klart är i alla fall att Kerim Mrabti inte kommer att spela, då han i matchen mot Estland ådrog sig en korsbandsskada. Men han reser inte hem utan stannar med landslaget i Abu Dhabi under januariturnén.

Sverige oddsfavorit

Matchen Sverige – Finland spelas på Armed Forces Stadium och sänds i TV4. Spelbolagen tror på en jämn match, där Sverige hålls ses som knapp favorit. Under förra årets januariturné blev det dock ett nederlag för det svenska landslaget då Finland vann matchen med 1-0. Erik Hamréns lag lär nu vara revanschlystet och Unibet håller Sverige som favorit till oddset 2,40.