Jul: Var tror du att det blir en vit julafton?

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Med 10 dagar kvar till julafton kan du betta på vilka ständer som väntas få en vit jul. Kikar vi på oddsen från spelbolaget Unibet är Haparanda och Luleå lågoddsare medan städer som Malmö, Stockholm och Göteborg är högoddsare.

Unibet har som alltid spännande och intressant odds att spela och nu kan du betta på vilka städer som kommer att få en vit julafton. Med en vit julafton så menas ett snötäcke, på marken, på 1 cm eller mer enligt SMHI.

Oddsen från Unibet talar som sagt för att Haparanda och Luleå får en vit julafton till låga 1,04 respektive 1,05 gånger pengarna. De södra städerna Malmö, Kalmar, Borås, Göteborg, Helsingborg och Halmstad hittar vi längst ned i oddslistan och ett spel på en vit jul i någon av de sex städerna ger hela 6,50 gånger pengarna. Stockholm, som ligger mer i mitten av landet än ovanstående, är också en högoddsare till 4,75 gånger pengarna.

Spela på en vit julafton hos Unibet

Se nedan vilka städer som väntas få en vit julafton, med odds från Unibet.

vit-jul-unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 december, 2014