Junior-VM: Tuff match för Danmark i natt

Två matcher i Junior-VM i ishockey går av stapeln i natt, nämligen Danmark – Kanada och Lettland – Ryssland. Oddsen talar sitt tydliga språk: Det blir favoriterna Kanada och Ryssland som går segrande ur dessa möten.

Natten till fredagen möter de båda gruppettorna bottenlagen i respektive grupp. Kanada, som är guldfavoriter i Junior-VM, spelar på hemmaplan mot Danmark vilket gör att oddsen inte talar till Danmarks fördel. :unibet: sätter exempelvis oddset till 1.01 för vinst till Kanada medan en satsning på seger för Danmark ger hela 38 gånger pengarna. I Danmarks tidigare matcher har det inte gått lysande, laget utklassades av USA med 11-3 och av Tjeckien med 7-0. För Kanadas del har det gått bättre, laget vann premiärmatchen mot Finland med 8-1 och sin andra match mot Tjeckien med 5-0.

Även Ryssland spås som segrare i matchen mot Lettland. Lettland har inte heller lyckats ta några poäng i JVM 2011/2012 och det är tveksamt om laget kommer att lyckas göra det i natt. Om du ändå tror att Lettland har en chans hittar du bäst odds hos :unibet: och :bwin: till 26 gånger pengarna.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 29 december, 2011