Juventus, Chelsea och Real spelas ikväll

Dramatiken är stor när Champions League går in i omgång fyra ikväll. Flera lag spelar för överlevnad i turneringen och det bjud på en hel del spelvärda odds. Vi tror lite extra på Juventus, Chelsea och Real Madrid.

Grupp A – Bordeaux kan hänga av Bayern

Bordeaux är visserligen ett mycket kompetent fotbollslag många trodde nog att Bayern och Juventus skulle avancera från gruppen. Så kan det fortfarande bli. Men om de franska mästarna vinner i Tyskland ikväll kopplar man ett stadigt grepp om gruppen. Svårtippad match där ettan lockar mest på grund att Bayern måste få med sig ett bra resultat. I gruppens andra match vinner Juventus komfortabelt med 2-0.

20:45 Bayern München – Bordeaux
20:45 Maccabi Haifa – Juventus

Grupp B – Besiktas tätar till gruppen

Turkiska Besiktas måste vinna kvällens hemmamöte med tyska Wolfsburg om man vill hålla liv i gruppen. Och här avgör hemmafavören. På Old Trafford tar Manchester United sin fjärde raka trea i gruppspelet. En trea som säkrar gruppsegern definitivt.

20:45 Man Utd – CSKA Moskva
20:45 Besiktas – Wolfsburg

Grupp C – Real jagar revansch

Kvällens höjdare spelas i Milano där Real Madrid ska ta revansch på Milan. Italienarna vann det dramatiska mötet i Spanien i förra omgången. Ikväll tror vi att Real får revansch. Samtidigt gör Marseille processen kort med Dusan Djuric och hans Zurich.

20:45 Milan – Real Madrid
20:45 Marseille – Zürich

Grupp D – Chelsea och Porto överlägsna

En grupp som med stor sannolikhet är avgjord ikväll, redan efter fyra omgångar. Räkna med två bortavinster. Detta trots att det är sista chansen för både Apoel och Atletico. De båda gästerna är för bra.

20:45 Apoel Nicosia – Porto
20:45 Atlético Madrid – Chelsea

Sammanfattningsvis tycker vi att kvällens bästa spel är;
Maccabi Haifa – Juventus 2 – 1,60 på :888sport:
Atletico Madrid – Chelsea 2 – 1,85 på :Betway:
Milan – Real Madrid 2 – 2,65 på :betsson:

Kolla in aktuella tabeller i Champions League