JVM: Bronsmatch mellan Sverige – Slovakien

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Sverige lyckades inte besegra Ryssland i semifinal och får därmed inte möta Kanada i en final. Men i kväll kan Juniorkronorna i alla fall säkra medalj när man möter Slovakien i bronsmatchen. Enligt Unibet kommer det att bli Sverige som tar hem bronsmedaljen och Kanada som bärgar guldet.

Matchstart: kl 22:00
TV: SVT2
Odds (1-X-2): 1,20 – 8,25 – 8,50 (Unibet)

Sverige har gått obesegrade genom JVM och har imponerat i offensiven. Men tyvärr hade man inte samma fina spel mot Ryssland, som gjorde en strålande prestation i semifinalen jämfört med hur man har spelat tidigare i turneringen. I gruppspelet var det Sverige som segrade i en jämn match, men i semifinalen dominerade Ryssland matchen som kom att sluta 4-1.

Tar Sverige bronsmedaljen?

Men Juniorkronorna kan i alla fall komma att lämna Kanada med en bronsmedalj. I kväll möter man Slovakien, som har skrällt i turneringen. Slovakien slutade grupptrea, före de regerande mästarna Finland, och vann över Tjeckien i kvartsfinalen. I semifinal mötte man Kanada, men lyckades inte besegra värdnationen. Matchen slutade med en 5-1 seger till Kanada.

Nu gäller det för Sverige att samla sina krafter igen och visa prov på de tidigare prestationerna. Och enligt spelbolagen borde denna match inte vara några problem att ta hem. Unibet sätter oddset till 1,20 för svensk seger och 8,50 för slovakisk seger. Och med start kl 22:00 svensk tid kommer det att avgöras vilket lag som får åka hem med bronsmedaljen – Sverige eller Slovakien.

Spela hos Unibet

Kanada tar guldet enligt oddsen

I natt kommer finalen mellan Kanada och Ryssland att äga rum. Spelbolagen håller Kanada som favorit även om oddsen inte är helt självklara. Unibet sätter oddset 1,63 för vinst till Kanada och 3,85 för vinst till Ryssland. Oavsett utgång blir det förmodligen en riktigt spännande final mellan dessa rivaler. Matchen Kanada-Ryssland sänds kl 02.00 svensk tid i SVT2.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 5 januari, 2015