JVM: Kanada – Sverige

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Sverige har säkrat gruppsegern i JVM och möter i dag Kanada i sista gruppspelsmatchen. Då Kanadensarna kommer att kämpa om andraplatsen i gruppen, håller spelbolagen Kanada som knapp favorit.

Start: tor kl 19:00
TV: TV12
Odds (1 – X – 2): 2,00 – 4,90 – 2,75

Odds från betway

Sverige vann över Danmark med 5-0 och säkrade därmed gruppsegern. Det innebär att Juniorkronorna kan gå på sparlåga i matchen mot Kanada, även om det skulle vara prestigefullt att vinna över de regerande världsmästarna. Sveriges skottstatistik över Danmark blev 48-9 och hittills har Juniorkronorna säkrat tre raka segrar: 8-3 mot Schweiz, 1-0 mot USA och 5-0 mot Danmark.

Kanada har inte levererat

Kanada är regerande världsmästare och inledningsvis vinnarfavorit även i år, men resultaten har uteblivit. Förlust mot USA (2-4) och sedan en knapp seger över Schweiz på övertid (3-2). Mycket pekar för att Kanada blir grupptrea även om man försöker knipa andraplatsen med hjälp av vinst över Sverige. Men andraplatsen i gruppen innehas just nu av USA som i dag möter Danmark. Enligt oddsen blir det inga problem för USA att vinna den matchen.

Vid en oddsjämförelse sätter Betway det högsta oddset för USA som ger 1,04 gånger pengarna vid en amerikansk seger, medan en vinst för Danmark ger 21,00 gånger pengarna.

Kanada är oddsfavorit

När det gäller Kanada – Sverige ser oddsen jämnare ut. Vid en jämförelse sätter Betway det högsta oddset för Sverige, nämligen 2,75 gånger pengarna om Sverige vinner medan oddset för Kanadensisk seger sätts till 2,00.

Kvartsfinal väntar Sverige den 2 januari och då möter man då Slovakien som blir gruppfyra.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 31 december, 2015