JVM: Oddsen på Sverige

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
JVM 2023 - Oddsen på Sverige

Fjolårets JVM blev ett fiasko för Sverige som åkte ut redan i kvartsfinalen. Inför årets turnering så talar oddsen från Unibet för en oviss utgång och oddsen är höga på att Sverige går hela vägen.

JVM i Tjeckien är mindre än två veckor bort och i vanlig ordning är det nedsläpp under annandagen den 26 december.

I fjol så åkte Sverige ut i kvartsfinalen mot Schweiz, det sämsta resultatet på 13 år. Nu ska Sverige ta revansch och minst en medalj.

Kanada och USA är oddsfavoriter

Oddsfavorit är som alltid Kanada men Unibet ger årets lag hög 3,60 i vinnarodds. Och därefter hittar vi USA till 4,50 gånger pengarna. Ryssland spelas därefter till 5,25, Sverige till 5,50 och Finland till 6,50 gånger pengarna.

Trevliga odds för den som vill spela men också talade odds för en oviss utgång av denna turnering. Vi kan dock räkna med att en favorit kommer att cementera sig i oddslistan när turneringen väl drar igång.

Här hittar du de senaste oddsen hos Unibet

Lätt grupp för Sverige

Sverige har fått en lätt grupp i årets upplaga av turneringen. Med Finland som det svårast motståndet i gruppen som i övrigt också består av Schweiz, Kazakstan och Slovakien. Sverige bör med andra ord bli som minst tvåa i gruppen.

Sverige möter Finland i premiären

Nedan är Sveriges spelschema i turneringen och i premiären så har man Finland direkt. Oddsen från Unibet talar knappt till Sveriges fördel i den match, till 2,20 gånger pengarna. En nyckelmatch för Sverige i gruppen och seger skulle sannolik innebära gruppseger.

Här hittar du de senaste oddsen hos Unibet

Sveriges spelschema i gruppspelet

19:00 26/12 Sverige U20 – Finland U20

19:00 28/12 Schweiz U20 – Sverige U20

15:00 30/12 Kazakstan U20 – Sverige U20

15:00 31/12 Sverige U20 – Slovakien U20

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 december, 2019