JVM: Ryssland – Finland i final

Både Ryssland och Finland vann sina respektive semifinaler med 2-1 och kommer nu att göra upp om guldet i finalen i Junior-VM. Enligt oddsen blir det hemmanationen som tar hem segern.

Start: tis kl 19:30
TV: TV12
Odds: 2,85 – 4,50 -2,05

Odds hos betway

Finland lyckades slå ut Sverige ur JVM 2016 och har ett starkt hemmastöd inför kvällens match. I gruppspelet var det dock Ryssland som segrade och slog värdnationen med 6-4, vilket talar för ett spännande möte i JVM-finalen.

Ryssland har dock spelat något ojämnt i turneringen och var nära att åka på en superskräll mot Danmark i kvartsfinalen, men segrade till slut med 4-3 på övertid. Spelbolagen trodde att laget skulle åka på en förlust mot USA i semifinalen, men Ryssland visade sig bättre än så och lyckades för femte raka gången att slå USA i JVM. Det gjorde man med två snabba mål i andra perioden och trots att USA tog ut målvakten höll Ryssland ut och vann semifinalen.

Högst odds hos Betway

Senaste gången Ryssland tog guld i JVM var 2011, medan det för Finlands del var 2014 när man besegrade Sverige i final. Förra året tog Ryssland silver efter förlust mot Kanada och nu söker man alltså revansch på guldet. Spelbolagen är dock tveksamma till att det kommer att bli någon seger för Ryssland, då man håller Finland som favorit inför matchen. Betway sätter till exempel oddset till 2,05 för vinst till hemmanationen, medan ett spel på Ryssland som vinnare ger 2,85 gånger pengarna om det går in. För övrigt är det hos Betway du hittar högst vinnarodds för respektive lag vid en jämförelse av utvalda spelbolag.

Hos Betway hittar du även förbättrade kombospel på JVM. Ett spel på att både Ryssland U20 och USA U20 vinner sina matcher ger 8,00 gånger pengarna, medan oddset för att både Sverige U20 och Finland U20 vinner sina matcher sätts till 5,25.

Spela hos betway