JVM: Sverige favorit inför kvartsfinalen Sverige – Slovakien

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

Det blev en gruppseger för Sverige i JVM 2014, vilket innebär en fördelaktig kvartsfinal mot Slovakien. Sverige är klara favoriter sett till oddsen.

Matchstart: 19:30
TV: TV2
Odds (1 – X – 2): 1,05 – 9,50 – 7,75 (Expekt)

Slovakien slutade på fjärde plats i gruppspelet och det blev Tyskland som därmed får spela i nedflyttningsmatchen mot Norge. Att Sverige är klara favoriter i kvällens match är tydligt, Expekt sätter oddset till 1,05 för att Sverige vinner. Men med tanke på att Slovakien skrällde rejält mot ett stjärnspäckat USA i kvartsfinalen i JVM 2009 bör de svenska spelarna kanske inte vara känna sig alltför självsäkra på att ta hem segern. Ett spel på oavgjort ger 9,50 gånger pengarna.

Sverige jagar nu sin femte medalj på sex år och har så här långt i JVM visat stabilitet och att man kan möta olika typer av motstånd. Och så länge man inte gör några allvarliga misstag borde Sverige vinna i kvällens möte. Hittills har laget varit obesegrat i JVM och förhoppningsvis fortsätter man vara det.

Övriga kvartsfinaler i JVM 2014

Det är inte bara Sverige som spelar i kvartsfinal i dag, utan det kommer även bli andra intressanta möten. USA – Ryssland, Finland – Tjeckien och Kanada – Schweiz ska också spela om platserna i semifinalerna i JVM. Sett till oddsen blir det USA, Finland och Kanada som tar sig vidare.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 2 januari, 2014