JVM: Sverige – Ryssland i semifinal

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Sverige besegrade Finland i den oerhört spännande kvartsfinalen, vilket betyder att Ryssland nu väntar i semifinalen. Lagen möttes redan i gruppspelet och då segrade Sverige. Oddsen talar för att det blir så även i kvällens match.

Matchstart: kl 22.00
TV: TV2
Odds: 1,95 – 4,50 – 2,95 (Unibet)

I kvartsfinalen mötte Juniorkronorna Finland och efter en nervkittlande match blev det Sverige som segrade med 6-3. För Rysslands del var det USA som väntade i kvartsfinalen, vilken slutade 3-2 till Rysslands fördel. Något som kanske inte var helt väntat då Ryssland slutade som grupptrea efter förlust mot Sverige och Tjeckien.

I Sveriges gruppspelsmatch mot Ryssland, var det dock ingen lätt seger för Juniorkronorna då Ryssland hade ledning ända in i tredje perioden. Först då lyckades Sverige vända matchen till resultatet 3-2.

Sverige favorit enligt oddsen

Oddsen talar för att det kan bli en mycket spännande match i kvällens semifinal i JVM 2015. Unibet håller Sverige som favorit till oddset 1,95 medan en rysk seger betyder 2,95 gånger pengarna om detta inträffar.

Sverige har imponerat stort i både powerplay- och boxplayspelet, men har vacklat lite i försvaret. Men detta har förbättrats och att Sverige hittills är obesegrade säger en hel del om hur Juniorkronorna har presterat. Vi får hoppas vinnarsviten fortsätter även efter kvällens match.

Kanada – Slovakien

Efter att Sverige har mött Ryssland så är det dags för Kanada och Slovakien att spela. Kanada har imponerat stort i JVM och precis som Sverige så är laget ännu så länge obesgrat. Oddsen inför denna match är tydliga i att Kanada vinner. Unibet sätter oddset 1,04 till att Kanada vinner och 22,00 att det blir Slovakien som vinner. Semifinalen Kanada – Slovakien startar kl 02:00 svensk tid.

Spela hos Unibet

Skribent: Caroline_a

Skriven den 4 januari, 2015