JVM: Sverige – Ryssland

En tuff match väntar Sverige i kväll. Juniorkronorna har vunnit mot både Tjeckien och Danmark, men i kväll väntar hårt motstånd i form av Ryssland. Spelbolagen håller dock Sverige som favoriter och tror att Juniorkronorna tar ytterligare en seger.

Matchstart: kl 23:00
TV: TV2
Odds (1-X-2): 1,90 – 4,45 – 3,10 (Paf)

Även att Sverige har besegrat Tjeckien med 5-2 och Danmark med 5-1 har man inte helt övertygat i JVM 2015. Offensiven har varit imponerande, men Juniorkronorna har även gjort en del missar och haft problem i egen zon. I kväll gäller det att rätta till detta när man möter Ryssland.

Spelbolagen tror ändå att Juniorkronorna fixar det, även om oddsen inte är lika tydliga som inför mötet med Danmark. Hos Paf hittas ett av de högsta oddsen för Sverige, ett spel ger 1,95 gånger pengarna om Sverige vinner.

Spela hos Paf

Sverige leder grupp B

Ryssland fullständigt krossade Schweiz i en match som slutade 7-0. I premiärmatchen hade ryssarna däremot problem mot Danmark. Matchen fick avgöras på straffar och slutade till slut 3-2 till Ryssland.

Sverige leder grupp B med 6 poäng, men Ryssland ligger bara ett poäng efter och kan nu ta ledningen.

Från grupp B möts även Tjeckien och Danmark i kväll, där oddsen talar till Tjeckiens favör. Paf sätter oddset 1,36 för seger till Tjeckien och 5,70 för seger till Danmark.