Kajotbet Hockey Games: Tre Kronor kan ta tredje raka mot Finland

Tre Kronor har redan säkrat turneringssegern i Kajotbet Hockey Games inför mötet med Finland i dag. Två segrar har det blivit för Tre Kronor hittills och spelbolagen tror på ytterligare en seger.

Matchstart: 14:00
TV: Tv10
Odds (1-X-2): 2,10 – 4,10 – 2,75 (William Hill)

Tre Kronror har gjort en mycket bra turnering i Kajotbet Hockey Games, om man jämför med tidigare turneringar i Euro Hockey Tour denna säsong. Med segrar mot både Tjeckien och Ryssland kan man nu gå in med stort självförtroende inför matchen mot Finland i dag.

Defensivt har Tre Kronor spelat mycket bra men mot Tjeckien senast var det offensiven som haltade efter. Visserligen vann man mot Tjeckien, med 1-0, men offensivt krävs det mer av det svenska laget. Speciellt för de forwards som vill övertyga Pär Mårts om att de kan tillföra något i Ishockey-VM.

Ishockey-VM stundar om mindre än en vecka och i dag är det därmed sista chansen för spelarna att visa upp sig och ta en av de få platser som är tillgängliga.

Kollar man på oddsen inför mötet mot Finland så är Tre Kronor favoriserat av spelbolagen. Bland annat ger spelbolaget William Hill 2,10 gånger pengarna vid en svensk seger och 2,75 gånger pengarna om Finland vinner mötet.