Kalmar FF får fina odds

Kvällens Champions League-kval med Kalmar FF som svensk representant får fina odds av spelbolagen på att ta hem den totala segern och därmed ta sig vidare till nästa omgång. Även eventoddsen ser faktiskt spelbara ut.

Kalmar FF befinner sig i Ungern för att inleda sitt Champions League-kval på bortaplan. Motståndet representeras av Debrecen vilka spelbolagen inte har valt att tro på. Oddsen för matchen ikväll är på vissa bolag något för ungrarna men sett till helheten och efter att returmötet spelats så tror bolagen på att det är Kalmar som tar sig vidare till nästa omgång.

Kalmar FF kommer ur en mycket postiv trend med 6 – 1 nu senast mot Djurgården. Även resultatet 2 – 1 mot Malmö borta lär gett smålänningarna engergi som de kan återanvända i kvällens match. Rasmus Elm är glödhet efter ett par fina matcher i Allsvenskan nu senast men särskilt efter det fantastiska U21-mästerskapet. Oddsen för att han gör mål i kvällens match är mycket spelbara och något som troligtvis kommer göras av många.

Ungerska ligan är klassad som något sämre än Allsvenskan och det finns aboslut ingeting som talar för att ungrarna skall gå hela vägen genom det här mötet. Kalmar är starka, inte minst på hemmaplan och därför kommer de också klara av det här och ta sig vidare till nästa omgång.

Kvällens matchodds, Debrecen vs Kalmar FF – Odds från :Expekt:
1: 2,60
X: 3,25
2: 2,65

Kvalificering till nästa omgång

Debrecen: 2,25
Kalmar: 1,60

Rasmus Elm gör mål under ordinare tid

Ja: 4,00
Nej: 1,20