Superscore och Supertoto på Nordicbet

:nordicbet-logo::Nordicbet: har skrivit på ett tvåårigt avtal med Unibets affärsområde för B2B, Kambi Sports Solutions, för produkterna Supertoto och Superscore.

?Vi ser Supertoto och Superscore som utmärkta komplement till vår existerande produktportfölj där vi erbjuder marknadens största utbud av nordisk idrott?, säger Kari Luukkonen, Head of Sportsbook, Nordic Gaming Group Ltd.

 ?Vi är stolta över att NordicBet, ett av de främsta varumärkena i Norden, har valt Kambis poolspels-produkt. Avtalet är ett viktigt steg för att befästa vår position som marknadsledande inom poolspel bland internationella speloperatörer?, säger Kristian Nylén, Chief Sportsbook Officer, Unibet och CEO för Kambi Sports Solutions.

Supertoto och Superscore är poolspels-produkter, där kunderna från olika speloperatörer online, såsom :Paf:, :Expekt: och :Unibet:, skapar gemensamma potter i syfte att maximera likviditeten.

Supertoto består av ett antal kuponger varje vecka där målet är att förutspå det korrekta utfallet i de utvalda matcherna. Helgens huvudkupong, Supertoto14, består av 14 matcher från Europas toppligor med hög potentiell utbetalning; en ensam vinnare vann mer än 230 000 EUR den 2 oktober 2010. Supertoto14 betalar ut på 11 eller fler korrekt förutspådda matcher.

Superscore består av 2-4 matcher där målet är att förutspå det korrekta slutresultatet i de utvalda matcherna. Rekordoddset för Superscore är för närvarande 139,986.