Kan John Guidetti frälsa Brommapojkarna?

:unibet-logo:I dagarna blev det klart att jättetalangen John Guidetti ska spela i sin modersklubb Brommapojkarna. Guidetti är utlånad från Manchester City och stannar i stockholmsklubben fram till 1 juli då VM-uppehållet tar vid. Enligt spelbolaget Unibet kan det bli en målrik sejour för den unga talangen.

I Guidettis första match för Brommapojkarna blev det inget mål, dock en avgörande assist som ledde till matchens enda mål och till vinst för Brommapojkarna mot Trelleborg. Om Guidetti gör två mål eller fler i de återstående matcherna kan det finnas pengar att tjäna. Oddsen hos spelbolaget Unibet för att han ska lyckas med detta ligger på 2,25 gånger pengarna.

? Guidetti kommer till Sverige i fin målform och det är inte alls otroligt om han snart också hittar målet i Allsvenskan. Han har bland annat gjort 13 mål på 13 matcher för Citys U18-lag, säger Andreas Slätt, marknadschef på :Unibet:.

Brommapojkarna, som bara gjort tre mål under seriens sju första matcher, befinner sig i mittenskiktet av Allsvenskan. Om Guidetti kan utöka den målskörden finns det möjlighet att klättra i tabellen.

? Brommapojkarna är i behov av en utpräglad målskytt om de ska kunna avancera i tabellen. Många hoppas, och tror nog, att Guidetti kan vara den som tar på sig den rollen, säger Andreas Slätt.

Men något hattrick från Guidettis är knappast att räkna med enligt spelbolaget Unibet. Om han mot förmodan lyckas med bedriften ger det en bra utdelning då oddsen hos spelbolaget ligger på hela 15 gånger pengarna.

John Guidetti – Odds från :Unibet:

Hur många mål kommer John Guidetti att göra i serien denna säsong?

0 mål – 2,15
1 mål – 4,75
2 mål eller fler – 2,25

Kommer John Guidetti att göra minst tre mål under en match i serien denna säsong?

Ja – 15,00
Nej – 1,01

Kommer John Guidetti att få minst ett rött kort i serien denna säsong?

Ja – 4,00
Nej – 1,20