Karjala Cup: Finland – Sverige

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På söndagen avslutas Karjala Cup och Tre Kronor kommer då att möta Finland i en seriefinal och vinnaren av matchen kommer att ta hem turneringen. Oddsen är jämna men Finland är favorit i kraft av två raka segrar och hemmaplan.

Matchstart: 15:00
TV: SVT1
Odds (1-X-2): 2,20 – 2,70 – 2,90

Spela på matchen hos Unibet

Tre Kronor har blandat och gett under årets Karjala Cup. Både mot Tjeckien och Ryssland blev det seger men efter straffavgöranden vilket innebär att Sverige har fyra poäng så här långt. Söndagens motståndare Finland har inlett turneringen på ett övertygande sätt genom att först slå Tjeckien med 2-1 och vinna med hela 6-2 mot Ryssland. Med Tjeckien och Ryssland på ett poäng vardera innebär det att vinnaren mellan Finland och Sverige tar hem turneringen.

Finland knapp favorit

Förutsättningarna inför söndagens avgörande bådar för en högintressant drabbning och kikar vi på oddsen är de relativt jämna från spelbolagen. och bland annat ger Unibet 2,20 gånger pengarna för en seger till Finland och 2,90 gånger pengarna om Sverige skulle vinna mötet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 november, 2014