Kniven mot strupen för Kalmar i EL-kvalet

Om Elfsborg hade en lätt uppgift att gå vidare tidigare i veckan i Europa League-kvalet så har Kalmar det tuffare. I det första mötet mot Cliftonville så förlorade Kalmar på bortaplan med 1-0 vilket innebär att de måste vinna returen hemma med minst 2-0. Dock tror spelbolagen på en enkel seger för smålänningarna.

Matchstart: 19:00

Det är vinna eller försvinna för Kalmar i Europa League-kvalet i kväll. Kalmar lider dock av en del skador samtidigt som de förlorade mot Norrköping senast, vilket gör att självförtroendet kanske inte är på topp. Men det gäller nu för Kalmar att bryta ihop och komma igen och kämpa för att kunna ta sig vidare till nästa omgång i kvalet.

Spelbolagen tror dock att det bli en lätt match för Kalmar, trots allt, mot nordirländarna i Cliftonville. Allt annat än en seger vore ett fiasko om man kollar på oddsen. Spelbolaget Nordicbet ger högsta oddset för en hemmaseger för Karlmar till ?höga? 1,20 gånger pengarna. En vinst till Cliftonville är därmed skyhöga och samma spelbolag ger 12,00 gånger pengarna om de skulle vinna mot al förmodan.

Spela hos Nordicbet >

< ?php $bet_obj_array = array(56634); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>