Kval till Allsvenskan: Gefle – Ljungskile

Gefle och Ljungskile kommer under söndagen göra upp om vem som tar platsen till Allsvenskan nästa säsong. Gefle leder med 3-1 efter det första mötet och är favorit i dagens retur.

Matchstart: 14:30
TV: TV12
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,00 – 3,50 – 3,30

Spela hos William Hill

Gefle är i förarsätet efter det första kvalmötet till Allsvenskan som man vann med imponerande 3-1 borta mot Ljungskile. Det gäller med andra ord för Ljungskile att satsa allt framåt för att göra minst två mål i söndagens retur. Olyckbådande är att man då kommer att sakna lagets bästa målskytt under säsongen David Johannesson som fick rött kort i den första matchen.

Gefle oddsfavorit i returen

Gefle ser ut att ha hittat en extra växel efter en tuff säsong i Allsvenskan och på hemmaplan med 3-1 med sig ser det oerhört bra ut. Kikar vi på oddsen från bland annat William Hill är också Gefle favorit i söndagens returmöte hemma på Strömvallen till 2,00 samtidigt som ett spel på Ljungskile ger 3,30 gånger pengarna.

Vinner Ljungskile matchen med 2-0, vilket skulle innebära avancemang, ger det oddset 19,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 november, 2014