Kvalet till SHL: AIK – Tingsryd

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kvalet till SHL så ska finalen i HockeyAllsvenskan avgöras i kväll mellan AIK och Tingsryd. Efter 2-2 i matcher så kommer den femte och avgörande matchen att spelas på Hovet i Stockholm och spelbolagen tror på en seger till AIK.

Matchstart: 19:00
TV: C More Sport
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,80 – 4,10 – 3,60
Att vinna (1-2) 1,42 – 2,70
Över/under 4,5 mål: 2,05 – 1,70

Odds från betway >

Efter 2-2 i matcher ska det i kväll avgöras om det blir AIK eller Tingsryd som kommer att möta Karlskrona i direktkvalet till SHL. Kvällens avgörande kommer att spelas på Hovet i Stockholm, där AIK varit otroligt starka under säsongen och vunnit 25 av 28 matcher, samtidigt som hemmaplan har varit det som vägt över i matchserien så här långt. Att denna matchserie varit jämn talar också målstatistiken för som är 7-7 efter de fyra spelade matcherna.

Det gäller som sagt för Tingsryd att plocka fram sitt bästa spel för att kunna rå på AIK i kväll. Kikar vi på oddsen så talar de klart till AIKs fördel och  spelbolaget betway ger oddset 1,80 om AIK vinner och hela 3,60 gånger pengarna om Tingsryd går segrande ur kvällens match och tar sig vidare i kvalet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 mars, 2016