Kvalet till SHL: AIK – Karlskrona

Det första mötet mellan Karlskrona och AIK blev en riktig rysare i Kvalet till SHL. I kväll ska det andra mötet spelas i Hovet och oddsen talar återigen för ett mycket jämn match.

Matchstart: 19:00
TV: C More Hockey
Livestream: C More Play

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):2,26 – 4,00 – 2,40
Att vinna (1-2)1,81 – 1,86
Över/under 5,5 mål:2,22 – 1,55

Odds från 24hbet >

Det första mötet mellan Karlskrona och AIK i Direktkvalet fick avgöras i tredje förlängningsperioden då Karlskrona gjorde 3-2-målet. Den viktiga andra matchen ska nu spelas i kväll och då är det AIK som har hemmais. Ett AIK som kommer att få klara sig utan Robin Kovacs som är avstängd efter att ha utdelat en ojust tackling på Karlskronas Joel Kellman. Det är även oklar om AIKs målvakt Gustaf Lindvall, som fick avbryta det första mötet, kommer att kunna stå även i kväll.

Oddsen talar för ett nytt jämnt möte

Hemmais väger givetvis tungt i kväll, speciellt mot ett Karlskrona som brukar plocka sina poäng på hemmaplan, men AIK har en del tunga avbräck och har även pressen på sig då en förlust i kväll kan bli oerhört svårt att hämta sig ifrån. Kikar vi på oddsen är de jämna inför kvällens match och ett spel på en AIK-seger ger oddset 2,26 hos spelbolaget 24hbet medan ett spel på ytterligare en Karlskrona seger ger oddset 2,40 gånger pengarna.