Kvalet till SHL: I kväll drar det igång!

Oddsen på Kvalet till SHL

I kväll är det dags för det krångliga men ändå så underhållande kvalet till SHL. Först ut är som vanligt Hockeyallsvenska finalen och Slutspelsserien. Vi har kollat in oddsen från Unibet som är huvudsponsor för detta kval.

Grundserien i HockeyAllsvenskan är nu över och det är dags för SHL-kvalet att ta vid. Kvalet avgöras i framförallt tre etapper. Först har vi Hockeyallsvenska finalen och Slutspelsserien. Som följs upp av ett playoff. Och till slut har vi två kandidater från HockeyAllsvenskan som kommer att göra upp med SHL-klubbarna om en plats i den högsta serien nästa säsong.

Björklöven favorit i HockeyAllsvenska finalen

I HockeyAllsvenska finalen så har vi ett mycket spännande möte mellan Björklöven och MODO, det två som toppar grundserietabellen. Hos Unibet så är det dock inte den tidigare SHL-klubben MODO som är favoriter utan Björklöven. Och hos spelbolaget så ger ett bet på att Björklöven vinner matchserien 1,57 mot ett spel på MODO som ger 2,40 gånger pengarna. Den första matchen i denna matchserie spelas redan i kväll och då har Björklöven hemmais.

Senaste oddsen på SHL-kvalet hos Unibet

De gör upp i Slutspelsserien

I slutspelsserien så har Timrå, Karlskoga och Västerås fördel då d får med sig 3, 2 respektive 1 poäng för sin tabellplacering i HockeyAllsvenskan. Övriga lag i denna serie är Södertälje, Vita Hästen och Västervik.

Slutspelsserien inleds på onsdag med matcherna mellan Södertälje – Västervik, Timrå – Karlskoga och Västerås – Vita Hästen. I dessa matcher så är Timrå, Södertälje och Västerås klara favoriter enligt de senaste oddsen från Unibet.

Senaste oddsen på SHL-kvalet hos Unibet

Så spelas SHL-kvalet 2020

Finalen: 10 – 18 mars

Slutspelsserien: 11 – 19 mars

Playoff: 21 – 25 mars

Direktkvalet: 27 mars – 9 april