Kvalet till SHL: Rögle – Västerås

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll ska den fjärde matchen mellan Rögle och Västerås avgöras i Direktkvalet till SHL. Rögle leder med 2-1 i matcher och kan sätta stor press på Västerås vid seger i kväll. Kikar vi på oddsen är de jämna med Rögle som knapp favorit.

Matchstart: 19:00
TV: Viasat Hockey
Odds (1-X-2): 2,30 – 3,80 – 2,75

Odds från betway

Det är en oehört viktig match i kväll mellan Rögle och Västerås i Direktkvalet till SHL. Vid seger har Rögle tre matchbollar att ta hem SHL-platsen och därmed sätta ännu större press mot ett redan pressat Västerås. Dock vann Västerås det senaste mötet hemma och vid seger även i kväll så kan man i sin tur vända denna serie på hemmais.

Viktiga tillskott för Västerås

Den rutinerade forwarden Oscar Steen är tillbaka i kväll för Västerås och kommer att vara ett viktigt tillskott. En av lagets främsta målskyttar i grundserien Jeremy Williams var tillbaka mot Rögle senast efter att varit skadad och missade hela finalserien mot Karlskrona och om formen infinner sig kommer att han vara ett sylvast vapen för ett Västerås som tidigare har haft problem med effektivitet offensivt. Dock kommer nyckelspelare för Västerås att återigen blir målvakten Jonas Fransson som stoppade 38 skott från Rögle senast och höll nollan.

Rögle knapp favorit i kväll

Kikar vi på oddsen från spelbolaget betway är de otroligt jämna på kvällens match. Ett spel på Rögle som vinnare ger 2,25 gånger pengarna och ett spel på Västerås ger 2,75 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 mars, 2015