Kvalet till SHL: Vita Hästen – MODO

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll har Vita Hästen kniven mot strupen efter ytterligare en förlust mot Modo i Direktkvalet till SHL. Inför kvällens match har Modo 3-0 i matcher och det är inte mycket som talar för att Vita Hästen ska kunna vända denna matchserie och oddsen är också på Modos sida i kväll.

Matchstart: 19:00
TV: TV12, Viasat Hockey
Odds (1-X-2): 5,75 – 5,00 – 1,43

Här hittar du de senaste kvaloddsen hos Unibet

Att Vita Hästen ska kunna vända 0-3 och ta fyra raka segrar känns inte realistiskt men man har spelat upp sig och även fast Modo leder matchserien med 3-0 så speglar inte resultatet hur spelet har sett ut. Vita Hästen skapar målschanser men effektiviteten är inte där och på de tre matcherna har de endast fått hål på Linus Ullmark en gång. Det måset ändras i kväll då Vita Hästen måste gå för seger.

Bortfall för båda lagen

Båda lagen har en del manfall inför kvällens match. Vita hästen kommer att vara utan målvakten Axel Brage samt att det är osäkert om Alexander Larsson kommer att kunna delta. Modo kommer att vara utan Per-Åge Skröder och Joonas Lehtivuori samt att Oscar Hedman är osäker.

Modo stor oddsfavorit

Kikar vi på oddsen är det återigen Modo som är klar favorit och trots att man spelar på bortais ger spelbolaget Unibet låga 1,43 gånger pengarna på en Modo-seger och hela 5,75 gånger pengarna om Vita Hästen skulle ta sin första seger mot Modo.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 mars, 2015