Kvällens allsvenska matcher

Ikväll spelas tre matcher i Allsvenskans 17:e omgång. Vi på Odds Online listar givetvis de bästa och mest spelvärda oddsen i de olika mötena.

Helsingborg – Sundsvall

Helsingborg har endast tappat två poäng sen EM-uppehållet och håller en hög form. Det finns egentligen ingenting som talar för att formen skulle gå neråt förtillfället och att Sundsvall skulle ta poäng på Olympia ikväll känns långsökt sett till både experter och spelbolagens odds.

Bästa odds för respektive tecken:

1: 1,45 – :Bet365:
X: 4,25 – :Expekt:
2: 8,00 – :Bet365:

Elfsborg – GAIS

Elfsborg är ett av ligans bästa hemmalag med knappt något insläppt mål överhuvudtaget. Matchningen har dock varit hård på laget de senaste omgångarna och både Anders Svensson och Teddy Lucic är osäkra på spel vilket kan öppna för Gais. 1:an är inte lika säker som de flesta spådde från första början.

Bästa odds för respektive tecken:

1: 1,55 – :Expekt:
X: 3,75 – :Sportingbet:
2: 7,00 – :Betsson:

Kalmar – AIK

Ikväll finns möjligheten för Kalmar att släcka gulddrömmen totalt för AIK. Spelbolagen tror inte på stockholmarna utan ger ett ganska lågt odds för vinst för smålänningarna på Fredrikskans. Dock verkar spelarna hålla det som det mest troliga krysset ikväll om någon av de tre matcherna skall gå oavgjord. Knappt var tredje spelare sätter ett kryss ikväll.

Bästa odds för respektive tecken:

1: 2,05 – :Expekt:
X: 3,40 – :888sport:
2: 3,80 – :Bet365: