Kvällens matcher i damernas Fotbolls-EM

Det blev en svensk seger mot Finland, vilket resulterade i en ledande position för Sverige i grupp A i nuläget. I kväll är det dags för lagen i grupp B att drabba samman, då Island möter Tyskland och Norge möter Holland.

Matchstart: 18.00 (Norge-Holland), 20.30 (Island-Tyskland)
Tv:  
Tv4 och Tv4 Sport

Enligt oddsen ser Tyskland ut att ta hem segern. Tyskland lär vara revanschlystna efter den mållösa matchen mot Holland och Tysklands tränare Silvia Need hoppas att de tyska damerna ska visa sina rätta färger i kvällens möte mot Island. Men Island kan dock ha fått inspiration av att ha tagit sin första poäng någonsin på denna nivån, när de spelade 1-1 mot Norge så för den risktagande kan ett spel på Island som vinnare ge härliga pengar. William Hill sätter oddset till 19.00 för en seger till Island och 1.12 för en seger till Tyskland.

Vem vinner av Norge och Holland?

Vem som vinner av Holland och Norge är oddsen otydliga om. William Hill sätter till exempel oddset till 2.88 för vinst till Norge och 2.50 för seger till Holland. Det kan bli en spännande match som statistiskt sätt talar till Norges fördel, då landet kan räkna hem 10 segrar i de 17 senaste mötena mot Holland, medan Holland bara har vunnit två av matcherna. Men Hollands insats mot Tyskland imponerade och självförtroendet borde vara på topp. Alla spelarna i båda lagen ska vara spelklara.