Kvalserien: Dagens omgång och alla oddsen

Den första omgången i kvalet till Elitserien är nu avgjort. Seriesuveränerna Växjö inledde med en 5-1 krossa mot Mora, men nu ska Växjö tampas med Rögle på bortaplan. Hemma i Ängelholm är Rögle starka och är favoriter till oddset 2.15 hos Nordicbet.

Växjö Lakers är i ledning i kvalserien, frågan är hur länge till. MODO och Södertälje ses som stora favoriter i dagens omgång. Samtidigt som Växjö har en svårt bortamatch mot Rögle i Ängelholm.

Mora får en svår hemmamatch mot Södertälje. Det forna Elitserielaget Södertälje är stora favoriter i detta möte till 1.78 gånger pengarna hos :Redbet:. Samma gäller för MODO som tar emot Örebro och är favoriter till 1.36 hos Redbet. Kolla in de bästa oddsen för alla matcher i dagens omgång av kvalserien.

Kolla in kvalserien 2011

19:00 Rögle – Växjö Lakers

19:00 Mora – Södertälje

19:00 MODO – Örebro

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 mars, 2011