Kvalserien: I kväll kan Örebro säkra en SHL-plats

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Spänningen och dramatiken fortsätter i Kvalserien. Inför kvällens sjunde omgång har vi fyra lag som fortfarande är med i kampen om de två platserna till SHL. I toppen av tabellen har vi Örebro på 16 poäng och vinner de kvällens match mot Djurgården är de klara för spel i SHL även nästa säsong.

Örebro har i kväll chans att återta sin SHL-plats. Men laget har en tuff uppgift framför sig när man gästar Djurgården på Hovet i Stockholm. Efter en halvdan inledning på Kvalserien har Djurgården studsat tillbaka och har inför kvällens match intagit andra platsen i Kvalserietabellen med 12 poäng. Sist lagen möttes vann Örebro med 5-2 på hemmais men därefter har Djurgården vunnit tre raka matcher och är på gång.

Kollar man på oddsen så är det jämnt skägg mellan dessa två och spelbolaget betway ger oddset 2,54 för en hemmaseger till Djurgården och 2,40 för en bortaseger till Örebro.

Hett derby mellan Malmö och Rögle med mycket på spel

I derbyt mellan Malmö och Rögle är det mycket som står på spel. Med endast två omgångar kvar har Malmö 11 poäng och Rögle 10 poäng och förloraren i denna match har antagligen spelat bort sina chanser till SHL-spel nästa säsong. Oddsen från betway talar dock för en seger till Malmö i kväll till 1,80 gånger pengarna. Rögle är dock vassa på bortais, med tre bortasegrar i Kvalserien så här långt bland annat mot suveränen Örebro, och därmed är ett spel på Rögle till oddset 3,60 gånger pengarna mycket intressant.

Oddsen på kvällens matcher i Kvalserien 2014

Matcher 1 X 2
19:00 Djurgårdens IF – Örebro HK 2,45 4,00 2,40
19:00 Malmö Redhawks – Rögle BK 1,80 4,10 3,60
19:00 VIK Västerås HK – AIK 2,60 4,00 2,30

Oddsen är hämtade från betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 april, 2014