Kvalserien: Inför den fjärde omgången

I kvalserien är det oerhört jämnt efter tre omgångar. I kväll är det en full omgång som gäller med tre oerhört jämna möten man kollar på oddsen. Extra tufft är det för Södertälje som är i desperat behov av poäng.

19:00 Örebro HK – Rögle BK

Efter att ha tagit sig hela vägen genom Förkvalserien toppar nu Örebro Kvalserien 2013, efter tre spelade omgångar. I kväll möter man Elitserielaget Rögle som är i stort behov av poäng, efter att ha förlorat mot både Västerås och Leksand inledningsvis. Örebro är knapp favorit på hemmais i kväll till oddset 2,10 gånger pengarna, hos William Hill.

19:00 Leksands IF – Timrå IK

I toppen av Kvalserien har vi ett mycket viktigt möte mellan Leksand och Timrå som har sex poäng vardera och delar på andraplatsen bakom Örebro. Med tanke på det rådande tabellen är varje poäng viktigt speciellt med tanke på att väntas bli oerhört jämnt i toppen i år. I mötet mellan Leksand och Timrå håller William Hill hemmalaget Leksand som favorit till oddset 2,10 gånger pengarna.

19:00 Södertälje SK – VIK Västerås HK

I det tredje mötet för dagen i Kvalserien 2013 kommer Västerås att gästa Södertälje. Södertälje ligger för närvarande i botten av tabellen utan ett enda poäng. Men mot Västerås har Södertälje vunnit tre av de fyra möten denna säsong i HockeyAllsvenskan. Därmed är det ett mycket spännande möte i kväll där Södertäljes dröm om en plats i Elitserien i princip kan skrotas vid en förlust, dock är man knapp favroit hemma till oddset 2,30 gånger pengarna hos William Hill.

Kvalserien 2013

Tabell
Spelschema och resultat 

Oddsen för dagens omgång av Kvalserien 2013

1 X 2
19:00 Leksands IF   –   Timrå IK 2,10 4,10 2,75
19:00 Örebro HK   –   Rögle BK 2,10 4,10 2,75
19:00 Södertälje SK  –   VIK Västerås HK 2,30 4,00 2,50

Spela hos William Hill

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 mars, 2013