Kvalserien: Ödesmatch för Djurgården

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

Som du säkert redan vet är det ödesmatch för Djurgården idag i Kvalserien. Vinner de inte hemma mot Örebro är det HockeyAllsvenskan som gäller för mesta mästarna. Och tittar man på oddsen från spelbolagen så talar det mesta för att Djurgården pallar för trycket.

Matchstart: 19:00
TV: Tv10

Kvalserien har blivit allt annat än en enkel seger för förhandsfavoriten Djurgården. I det senaste mötet i Kvalserien slutade det med en hemmaseger för Örebro, på övertid, och det gäller verkligen för Djurgården att lägga in en extra växel om de ska besegra Örebro ikväll. Det som dock talar emot Örebro är att deras storstjärnan Conny Strömberg är avstängd från allt spel i klubben på grund av disciplinära skäl, återigen, och troligtvis är det Connys sista säsong för klubben.

Spelbolagen är eniga om att Djurgården tar hem mötet med Örebro där Expekt ger låga 1,50 gånger pengarna om Djurgården skulle vinna.

Men det är inte bara Djurgården mot Örebro som spelas idag i Kvalserien och dagens matcher med de senaste oddsen hittar du här.

< ?php $bet_obj_array = array(52685); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 mars, 2012