Kvalserien: Spännande matcher ikväll

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Ikväll har vi åter en omgång i kvalserien att se fram emot och det är en erhört viktig match för Örebro mot Djurgården, om de vill hänga med lagen i toppen av kvalserien. Vid förlust för Örebro så kommer det att bli oerhört tufft att ta en direktplats till Elitserien. Och oddsen talar inte till Örebros fördel.

Det är oerhört jämnt mellan lagen i kvalserien och det skiljer endast tre poäng mellan det oväntade topplaget Timrå och femman Leksand. Djurgården har än så länge underpresterat och ligger ?endast? två i kvalserien med sex poäng efter tre spelade matcher.

Ikväll är det en ny omgång och det ska bli mycket spännande att följa den kommande utvecklingen av tabellen. Matcherna startar vid 19:00 och Rögle mot Timrå kommer att sändas i Tv10.

Några favoriter ikväll är bland annat Djurgården där Nordicbet ger oddset 1,80 gånger pengarna vid en vinst i mötet med Örebro samt Leksant där Nordicbet ger låga 1,60 om de vinner mot BIK Karlskoga.

Läs mer om kvalserien och kolla in den aktuella tabellen och spelschemat.

Odds för kvällens matcher i kvalserien

< ?php $bet_obj_array = array(51960); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?> < ?php $bet_obj_array = array(52294); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?> < ?php $bet_obj_array = array(52295); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 mars, 2012