Kvalserien till HockeyAllsvenskan med viktiga möten i kväll

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I Kvalserien till HockeyAllsvenskan har vi en avgörande omgång i kväll där topplagen kan dra ifrån och flera bottenlag tappa greppet om en eventuell plats i HockeyAllsvenskan nästa säsong. 

Med hälften av kvalet spelat, och med fem omgångar kvar, kan nu Tingsryd och Vita Hästen rycka i toppen av serien. Dock har Tingsryd en tuff bortamatch mot rivalen Karlskrona HK i kväll. I den senaste omgången vann Tingsryd med hela 5-1 på hemmais men i dagens bortamötet mot KHK väntas det bli mycket jämnare. Bland annat ger spelbolaget betway oddset 2,25 oavsett vilken utav dessa två lag som vinner.

Ett liknande scenario har vi mellan Björklöven och Vita Hästen som möts i kvällen omgång, där Vita Hästen vann med 5-1 hemma men att Björklöven är klar favorit på hemmais i kvällens möte till oddset 1,55 gånger pengarna hos betway. Vinner Vita Hästen så skapar man ett 4 poäng avstånd ned till Björklöven och ett spel på Vita Hästen som vinnare ger 3,90 gånger pengarna.

I botten av kvalserien till HockeyAllsvenskan gör Huddinge och Piteå upp. Piteå har ingen chans till en direktplats medan Huddinge hänger på en skör tråd. I dagens möte i Piteå är hemmalaget knapp favorit till oddset 2,10 gånger pengarna hos betway.

Oddsen inför omgång sex av Kvalserien till HockeyAllsvenskan

1 X 2
19:00 Karlskrona – Tingsryds AIF 2,25 4,40 2,25
19:00 IF Björklöven – Hc Vita Hästen 1,55 4,75 3,90
19:00 Pitea Hc – Huddinge IK 2,10 4,40 2,45

Oddsen hittar du hos betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 mars, 2013