Kvalserien till HockeyAllsvenskan med viktiga möten i kväll

I Kvalserien till HockeyAllsvenskan har vi en avgörande omgång i kväll där topplagen kan dra ifrån och flera bottenlag tappa greppet om en eventuell plats i HockeyAllsvenskan nästa säsong. 

Med hälften av kvalet spelat, och med fem omgångar kvar, kan nu Tingsryd och Vita Hästen rycka i toppen av serien. Dock har Tingsryd en tuff bortamatch mot rivalen Karlskrona HK i kväll. I den senaste omgången vann Tingsryd med hela 5-1 på hemmais men i dagens bortamötet mot KHK väntas det bli mycket jämnare. Bland annat ger spelbolaget betway oddset 2,25 oavsett vilken utav dessa två lag som vinner.

Ett liknande scenario har vi mellan Björklöven och Vita Hästen som möts i kvällen omgång, där Vita Hästen vann med 5-1 hemma men att Björklöven är klar favorit på hemmais i kvällens möte till oddset 1,55 gånger pengarna hos betway. Vinner Vita Hästen så skapar man ett 4 poäng avstånd ned till Björklöven och ett spel på Vita Hästen som vinnare ger 3,90 gånger pengarna.

I botten av kvalserien till HockeyAllsvenskan gör Huddinge och Piteå upp. Piteå har ingen chans till en direktplats medan Huddinge hänger på en skör tråd. I dagens möte i Piteå är hemmalaget knapp favorit till oddset 2,10 gånger pengarna hos betway.

Oddsen inför omgång sex av Kvalserien till HockeyAllsvenskan

1X2
19:00Karlskrona – Tingsryds AIF2,254,402,25
19:00IF Björklöven – Hc Vita Hästen1,554,753,90
19:00Pitea Hc – Huddinge IK2,104,402,45

Oddsen hittar du hos betway