Kvartsfinalerna klara för Champions- och Europa League!

Under eftermiddagen lottades kvartsfinalerna i Champions League och Europa League fram. I Champions League kan vi se fram emot en repris på förra årets final, och dessutom ett helengelskt möte när Manchester City ska ta emot Liverpool. 

Vid lunchtid på fredagen lottades det om kvartsfinalmatcherna i både Champions League och Europa League. Champions League var först ut, och där har vi några på förhand riktigt spännande möten att se fram emot! Manchester City har sedan länge varit storfavoriter till att vinna titeln, men i kvartsfinalen kommer de ställas emot tufft motstånd i form av det enda engelska laget som slagit dem under den här säsongen – nämligen Liverpool.

Barcelona kommer få flyga till Italien och ställas mot Roma på ett kokande Stadio Olimpico, och Sevilla som lyckades slå ut Manchester United i åttondelsfinalerna kommer ställas emot tyska giganterna Bayern München. Men framförallt kan vi se fram emot en repris av förra årets Champions League-final i form av Juventus – Real Madrid! Kvartsfinalmatcherna i Champions League ser alltså ut såhär:

FC Barcelona – AS Roma
Sevilla FC – FC Bayern München
Juventus FC – Real Madrid
Liverpool FC – Manchester City

Hos Unibet just nu så är det Barcelona som ligger högtst upp i listan över vinnaroddsen, och du kan spela på dem till ett odds av 3,50. Manchester City har efter den tuffa lottningen ramlat ner på en andraplats, och du spelar på dem till ett odds av 4,50.

Spela på Champions League hos Unibet

Även Europa Leagues kvartsfinalmatcher skulle lottas fram, och de matcherna kommer inledas 5 april. Två svenskar finns med i lagen som avancerat till kvartsfinal – dels Pontus Wernbloom som sköt CSKA Moskva vidare i turneringen, och dels Emil Forsberg i RB Liepzig. Den fullständiga lottningen för Europa League ser ut så här:

RB Leipzig–Marseille
Arsenal–CSKA Moskva
Atletico Madrid–Sporting CP
Lazio–Salzburg

I Europa League är det Atlético Madrid som är storfavoriterna, hos Unibet till ett odds av 2,35 gånger pengarna. Därefter kommer Arsenal till oddset 4,00 och Lazio till ett odds av 9,00 gånger pengarna.

Spela på Europa League hos Unibet

Spela på Europa League hos Unibet