La Liga: Barca tar hem titeln igen enligt oddsen

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
La Liga vinnarodds

Imorgon är det dags för premiär för La Liga och vi har i sedvanlig ordning kikat in oddsen inför den kommande säsongen. Och det är inga konstigheter att det förväntas bli Real och Barcelona som gör upp om titeln. Dock är Barca klara favoriter till årets titel hos spelbolaget bet365.

På fredagskvällen kickar en ny spännande La Liga-säsong igång. I premiären så tar Bilbao emot de regerande titelhållarna Barcelona, med avspark 21:00. En match där den senare är, givetvis, solklara favoriter.

Barcelona är lågoddsare

Det är inte bara i premiärmatchen som Barcelona är favoriter att gå segrande ur. Hos spelbolaget bet365 så pekar oddsen på en ny titel för katalanerna. Barcelona har förstärkt laget denna säsong med prestigevärvningen av Antoine Griezmann, från ligakonkurrenten Atletico Madrid. Neymar ser även ut att förstärka Barcelona ytterligare denna säsong, även om inget är klart än, och därmed ser framtiden ljust ut för Barca. Ett spel hos bet365 ger just nu låga 1,61 gånger pengarna att de försvarar sin titel.

Här kan du spela hos bet365

Real Madrid är andrahandsfavorit men det finns frågetecken

Som alltid är Real Madrid den stora ligakonkurrenten för Barcelona. Men Real Madrid hade en tuff säsong i fjol och det finns många frågetecken kring Zinedin Zidans lagbygge i detta nu. Försäsongen har inte övertygat, där man tom fick pisk av Atletico med 3-7. Men Real är Real med allt vad det innebär och ska aldrig räknas bort. Just nu spelas Real till 2,62 gånger pengarna att sno åt sig titeln från Barcelona. Ett odds som jag kan känna är lite på det låga sidan med tanke på att det är skakar lite om Real. Och mina förväntningar är inte höga på denna säsong.

Här kan du spela hos bet365

Atletico bygger om och spelas till ett högt odds

Den eviga tredjehandsfavoriten är Atletico Madrid. Atletico har inför säsongen tappat spelare på Rodri, Griezmann, Lucas Hernández, Diego Godín och Filipe Luís men har samtidigt värvat klockt och sätter mycket tilltro till anfallaren João Félix som värvats in för dyra pengar. Atletico ses alltid som en under dog men i år spelas de till höga 13,00 gånger pengarna. Och med tanke på de tunga spelartappen så finns det även många frågetecken till Atleticos säsong.

Här kan du spela hos bet365

Höga odds bakom topptrion

Vill man spela på ousiders efter de tre ovanstående så spelas Valencia till oddset 101,00 och Sveilla till 151,00 hos Bet365. Alexander Isaks Real Sociedad spelas till hela 501,00 gånger pengarna.

Vilket lag är din favorit att ta hem ligan i år?

Här kan du spela hos bet365

Bra att veta är att C More sänder La Liga-matcherna denna säsongen, efter att man förvärvat rättigheterna från Strive som sände matcherna förra säsongen.

Toppfavoriterna att vinna La Liga 2019/20 hos bet365

Lag Odds
Barcelona 1,61
Real Madrid 2,62
Atletico Madrid 13,00
Valencia 101,00
Sevilla 151,00

Oddsen är hämtade kl 14:30 den 15/8 2019

Se alla oddsen hos bet365

Så spelas premiäromgången av La Liga 2019/20

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 augusti, 2019