La Liga: Barcelona – Villarreal

Barcelona avslutar den första omgången i La Liga genom ett möte med Villarreal, på hemmaplan. Barcelona är allt annat än ur form, men ligastarter brukar vara lite skakiga. Dock tror vi ändå på att Barcelona tar hem detta och oddsen från spelbolagen talar för en hemmaseger.

Barcelona saknar många viktiga defensiva spelare som Maxwell, Dani Alves, Gerrard Piqué och Puyol. Fråga är hur bra ersättarn kommer att stå emot Villarreals starka offensiv, som kommer att utnyttja Barcelonas svaga backlinje. Villarreal har en stark offensiv med Nilmar och Rossi är två rutinerade anfallare av klass som kommer att göra livet surt för Barcelonas backar. Dock har Villarreal tappat den så viktige Santiago Cazorla på mittfältet och frågan är hur mycket det kommer att påverka hela deras spel.

Troligtvis kommer det att bli en målrik match men Barcelona är mycket starka och det är inte många lag i världen som har någon större chans på Camp Nou. Således ger spelbolagen Barcelona en stor fördel och bästa oddset hittar du till 1.25 hos :unibet: för en seger till hemmalaget. Gästande Villarreal ges inte stora chanser och :titanbet: ger hela 16.58 om det gästande laget vinner.