La Liga: El Clásico – Real Madrid mot Barcelona

Så var det dags för säsongens andra El Clásico mellan Real Madrid och Barcelona. Första mötet blev en tung förlust för Real Madrid som förlorade med hela 0-5. Nu är spelarna i Real Madrid mer samspelta än de var då och Real Madrid har gått väldigt bra, både i ligan och Europa. Men i ligan är det ingen som rår på Barcelona som har ett oerhört starkt facit med 27 vunna, 3 oavgjorda och endast en förlust, på hela säsongen.

Barcelonas säsong är helt otrolig. Trots att Real Madrid haft en väldigt bra säsong och har 76 poäng efter 31 omgångar är de lång efter Barcelona. Barcelona har lyckats få ihop 84 poäng på 31 omgångar och det är inte många som tvivlar på att Barcelona tar hem La Liga.

Av de senaste fem mötena har Barcelona vunnit alla fem så det är dags för Real Madrid att visa ett nytt ansikte.

Real Madrid och Barcelona kommer att mötas fyra gånger på 18 dagar. Dagens match, finalen i Copa Del Ray samt två möten i semifinalen i Champions League. Det kommer at bli många spännande och känslosamma möten på kort tid.

Vi på odds online kommer att finnas här och presentera de bästa oddsen för alla mötena så håll till godo. Först ut är dagen match och de bästa oddsen från spelbolagen presenteras nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 april, 2011