Ladbrokes: ?Barcelona oförklarligt stora favoriter?

:ladbrokes-logo:En stekhet Cristiano Ronaldo packar resväskan och åker till Barcelona tillsammans med sina lagkamrater i Real Madrid och tränaren Jose Mourinho. På plats värmer Messi, Xavi, Iniesta och grabbarna upp medan Pep, eller filosofen som Zlatan kallar honom, står på sidlinjen. En av årets hetaste matcher är här. El Clasico.

Matchen i matchen kommer ju definitivt vara mellan de två lagens stora fixstjärnor, Messi mot Ronaldo. Ronaldo har börjat säsongen på ett otroligt sätt och leder den spanska skytteligan med  14 mål på bara 12 matcher. Messi har också haft en bra start och ligger på 13 mål efter lika många matcher.

?Som jag ser det är Barcelona oförklarligt stora favoriter här. Real Madrid står i 3,50 gånger pengarna och den form laget i allmänhet och Cristiano Ronaldo  i synnerhet har är svårtoppad. Med världens bästa coach Mourinho vid sidlinjen så minskar inte chanserna för en Real vinst direkt. Man ska dock inte glömma att Barcelona vunnit de 4 senaste mötena lagen emellan? Säger Andreas Gillberg, :Ladbrokes: Nordenchef.

Odds Barcelona – Real Madrid