Ladbrokes tror på Sverige

Inför en elektrifierad publik på stadion i Malmö besegrade Sverige Serbien i en match som hade allt och lite till. Räkna med ett sprakande Gamla Ullevi på ikväll. I den andra semifinalen möts Tyskland och Italien på Olympia. Ladbrokes har analyserat matcherna.

England-Sverige 2,00 – 3,20 – 3,20

England vann grupp A och har imponerat stort. I gruppfinalen mot Tyskland (1-1) ställde man över hela nio man ur förstaelvan. England spelade lika bra för det. Något som vittnar om en sällan skådad bredd och kvalitet på materialet.

Sverige är som det finaste årgångsvin, man blir bara bättre och bättre för var dag som går. Matchen mot Serbien (3-1) blev något av Tjuren Ferdinand.

Det vimlade av ungtjurar som friskade på så fort chansen gavs. Något som innebär att tongivande spelare som Emir Bajrami och Pontus Wernbloom är avstängda i fredagens match.

Men med lysande forwardsparet Berg/Toivonen fulltankat med form är betydelsen av detta måhända något mindre.

Räkna med en match där spelet kommer att bölja fram och tillbaka. England är vassa, men det här känns som Sveriges EM varför tvåan testas. Odds 3,20

Tyskland-Italien 2,80 – 3,20 – 2,20

Tyskland började turneringen lite trevande, men har på sistone vuxit och visar inför semifinalen full form. Nyckelspelare blir utan tvekan Schalke 04´s skicklige målvakt Manuel Neuer.

Neuer har under hela turneringen agerat med den pondus och kyla som endast en världsmålvakt besitter.

Italien vann grupp B efter genomgående gediget spel. Laget består av en fin mix av hårt lagarbete och teknisk briljans.

I och med målet mot Vitryssland återfinns giftige Robert Acquafresca på en andraplats i skytteligan med totalt tre mål (Berg toppar med fem baljor).

Avgör Acquafresca igen? Kanske, men här är det lätt att läsa in en matchbild som bjuder på små ytor och få chanser. 0-0 ligger i luften och därmed testas krysset. Odds 3,20

Fler odds på England – Sverige
Fler odds på Italien – Tyskland
Läs mer om U21-EM