Lagerbäck för Nigeria till seger

:bwin-logo:Idag spelas tre mycket intressanta VM-matcher. Argentina mot ett imponerade Sydkorea, rematch mellan Lagerbäck och Rehagel samt ångestmatch för ett allt annat än imponerade Frankrike. Spelbolaget bwins oddssättare guidar dig bland dagens odds.

Vi tar som vanligt de senaste dagarna hjälp av oddssättarna på :bwin: för att hitta dagens bästa spel i VM.

Argentina-Sydkorea 1,38-4,25-8,25
?I form av spel på planen gjorde Messi & co en väldigt bra prestation i deras öppningsmatch, även om deras förmåga att ta vara på sina chanser lämnade en del att önska. Sydkorea däremot imponerade i sin debut mot ett chockerande svagt Grekland.

Men vi förväntar oss en seger för Argentina tack vara en exceptionellt indivudella skickligheten hos Messi, Higuain, Tevez och Milito. Det enda som räddar Sydkorea är att de inte behöver vinna mot Argentina. Tre poäng mot Nigeria i sista gruppspelsmatchen räcker för att ta sig vidare?.

Grekland-Nigeria 4,10-3,20-1,91
?Efter en katastrofsal insats mot Sydkorea går Grekland in i matchen mot Nigeria för att desperat försöka få hem sina första poäng och sitt första mål. Nigeria bör vara den enda chansen för Rehagels manskap att ta hem en seger eftersom de möter Argentina i sista matchen, vilket troligen blir en nästan omöjlig uppgift.

Nigeria hade väldigt få chanser mot Argentina och det var bara den utmärkte målvakten Enyeama som hindrade Sydamerikanerna från att springa hem ännu större segersiffror. En vinst mot Nigeria mot Grekland skulle sätta ?Super Eagles? i en stark position för att ta sig till åttondel?.

Frankrike-Mexiko 2,10-3,10-3,50
?Frankrike levde upp till förväntningarna i deras 0-0-match mot Uruguay, det vill säga var som väntat en besvikelse. Det enda som håller hoppet uppe för ?Les Blues? är detas relativt svaga grupp. Men man bör komma ihåg att Frankrike startade VM 2006 med ett kryss och sedan gick de ändå till final.

Mexiko imponerade inte i öppningsmatchen mot Sydafrika och får vara glad för sitt kryss med tanke på att värdlandet träffade målramen i slutminuterna. I korthet: Frankrike borde ta hem segern förutsatt att Anelka & co till slut hittar formen?.

Odds Onlines satsar en slant på följande trippel:

Argentina-Sydkorea 1
Grekland-Nigeria 2
Frankrike-Mexiko X
Odds: 8.18
Spelbolag: :bwin:

Skribent: Johan

Skriven den 17 juni, 2010