Landskamp för damer Sverige – Mexiko

:betsson-logo:De svenska damerna spelar idag en vänskapsmatch mot Mexiko i fotboll. Det kommer att bli ett genrep inför det stundande fotbolls-VM i Tyskland. Det gäller nu för Sverige att spela bra för att kunna gå in med ett bra självförtroende.

Sverige är också favoriter i matchen som spelas på Ullevi i Göteborg. En match som ändå är viktigare än vad man kan tro. Vissa av de svenska spelarna har precis anslutit till truppen så det gäller nu att de kan spela ihop sig som ett lag.

Mexiko spelar ett offensivt spel och detta kan svenskarna utnyttja med spelare som Lotta Schelin och Jessica Landström längst fram. Mexiko ligger på en 22:a plats i världsrankingen så det borde vara en enkel match för de svenska damerna.

:betsson: ger 1.25 för en svensk vinst och 7.70 gånger pengarna om Mexiko vinner denna landskamp.

Matchstart är 19:00 och du kan se matchen i tv4 Sport.

Odds från :betsson: för Sverige – Mexiko

1-X-2
1.25 – 5.50 – 7.70

Antal mål
Över 2,5: 1.40
Under 2,5: 2.55

Matchspel 1-2
1.02 – 1.08

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 juni, 2011