LeoVegas har ny licens och ny bättre bonus!

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.
LeoVegas ny licens & bättre bonus

Spelbolaget LeoVegas har boostat sin sportbonus rejält. Ett perfekt tillfälle att skapa ett konto för både nya och återkommande kunder kan ta del av bonusen, då spelbolaget förnyade licensen nyligen.

Idag meddelade LeoVegas att man boostar sin välkomstbonus för sport, och det rejält. Spelare som reggar sig får just nu ett gratisspel på hela 500 kronor, en rejäl ökning från det tidigare gratisspelet på 100 kronor. I och med att LeoVegas förnyade sin licens i slutet av november så kommer både nya och återkommande kunder, innan licensen förnyades, att kunna ta del av detta erbjudande. Och nu när spelbolaget boostar sin välkomstbonus så är detta ett perfekt tillfälle att registrera sig på nytt, om du inte redan har gjort det del vill säga.

Så får du bonusen

För att ta del av gratisspelet på 500 kronor så behöver du göra en insättning på minst 100 kronor och sedan lägga ett spel för riktiga pengar, på oddset 1.80 eller högre. Spelbolaget kommer då att matcha ditt första spel med ett gratisspel till samma värdet, men som mest 500 kronor då.

Så för att maximera bonusen så behöver du sätta in minst 500 kronor och sedan lägga ett spel på 500 kronor på oddset 1.80 eller mer.

Gratisspelet kommer sedan att finna tillgänglig på ditt konto. Vinsterna från gratisspelet betalas ut utan krav på omsättning.

Viktiga villkor att känna till:

  • Minst insättning 100 kronor
  • Du behöver vara över 18 år
  • Vara bosatt i Sverige
  • En bonus per hushåll

Perfekt tillfälle att regga sig

Att LeoVegas boostar sin bonus är ett perfekt tillfälle för dig som inte har ett konto sedan tidigare. Och som inte har skapat ett konto sedan spelbolaget förnyat sin licens den 28 november. Fler spelbolag kommer att behöva förnya sin licens framöver och därmed är det bra att hålla lite extra koll vad som händer hos spelbolagen. Något vi kommer att hålla extra koll på.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 januari, 2024