Let’s Dance: Hysén klar favorit i fredagens final

Let’s Dance firar tio är denna säsong och har bjudit på ett stjärnspäckat startfält. I kväll ska det avgöras vilket par som vinner tävlingen och ska vi tro spelbolagen så ligger paret Anton Hysén och Sigrid Bernson bra till.

Fyra par är kvar i Let’s Dance tioårsjubileum och i kväll ska det avgöras vilket av dessa fyra par som blir den slutlige segraren. Kikar vi på oddsen från spelbolaget Unibet är det inget snack om vilket par som väntas ta hem kvällens final då Anton Hysén och Sigrid Bernson är solklara favoriter till låga 1,10 gånger pengarna. Främsta utmanare är paret Morgan Alling och Helena Fransson till 7,50 gånger pengarna. Därefter är get ett spel på paret Magnus Samuelsson och Annika Sjöö 15,00 samt Arja Saijonmaa 70, och Tobias Karlsson hela 25,00 gånger pengarna.

I finalen ska paren först framföra sin fusion av tre dansstilar och direkt efter det kommer två par att få lämna finalen. De två återstående paren ska därefter att framföra sitt egna shownummer som de har koreograferat helt själva.

Tävlingen kommer att sändas vid klockan 20:00 i kväll.

Läs mer om finalen hos TV4 och hur du röstar

Är du intresserad av att betta på finalen så kan du göra det hos Unibet

Vinnare av Let’s Dance tioårsjubileum

Anton Hysén: 1,10
Morgan Alling: 7,50
Magnus Samuelsson: 15,00
Arja Saijonmaa: 25,00

Odds från Unibet